Rihanna is back: američka zvijezda napravila show na Super Bowlu!

Osim meča između Kansas City Chiefsa i Philadephia Eaglesa u finalu NFL, 57. Super Bowl donio je muzički show s kojim se nestprljenjem čekalo. Naime, američka zvijezda Rihanna nastupila je nakon 7 godina pauze i to na događaju koju je prethodnih godina bojkotirala.

Rihanin povratak na scenu

Spektakl je trajao 14 minuta, a poznata Riri je izvela svoje najveće hitove poput “We Found Love”, “Umbrella”, “Rude Boy”. Ovaj nastup bio je po mnogo čemu poseban, a između ostalog Rihanna nije mijenjala outfite, nastupala je sama sa plesačima i scena se nije pretjerano mijenjala. 

Pažnju je privukao i potpuno crveni kombinezon marke Loewe ispod kojeg je Riri istakla trudnički stomak iskoristivši priliku da svima objavi da je trudna po drugi put što je iznenadilo sve njene fanove. 


Pročitajte više: Jesmo li došli u eru feminističkih, osvetničkih himni kojima prevarene i izigrane žene uzvraćaju udarac?


Na društvenim mrežama pljuštale su pohvale i komentari oduševljenja od strane fanova ali i brojnih slavnih ličnosti poput Shakire, Katy Perry, Andy Cohen, Ellen DeGeneres, Jay Z.. Da podrške nije manjkalo ni na samom događaju govori činjenica da je poznata Adele priznala da dolazi samo zbog nastupa pjevačice sa Barbadosa.  

Priliku koja je pruža jednom u životu, Rihanna je završila pjesmom “Diamonds” nakon koje je uslijedio spektakularan vatromet. 

Photo: Vogue

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

Race for cure

Žene u ružičastom trče u borbi protiv raka dojke – prijavite...

Žene u ružičastom nisu sinonim za još jednu fancy schmensi modnu priču, nego za onu beskrajno hrabru i vrijednu bitku za život. Za život...