Golden Ratio Grow Centar najavljuje prvi ICCD program profesionalnog coachinga u BiH

Golden Ratio Growth Centar najavljuje dolazak prvog ICCD program Profesionalnog coachinga u BiH koji će biti organiziran kao cjelodnevna edukacija 22.11.2022. u Sarajevu.

Najbolji regionalni coachevi u Sarajevu

Na ovoj ćete radionici imati priliku učiti od najboljih regionalnih coacheva i prvi ćete se upoznati sa svim detaljima ICCD programa. Prva edukacija Profesionalnog coachinga u BiH je početak kreiranja kulture coachinga u našoj HR i biznis zajednici, te je namijenjena i rukovodiocima u IT sektoru.

Regularna cijena edukacije je 190 KM, a cijena za rane prijave do 05.11. je 140 KM.

Alisa Lingo

Više o edukatorima na radionici:

Bogdan Doroslovac je master mašinskog inženjerstva, softverski inženjer, 
geštalt terapeut u edukaciji te Scrum i Agile coach. Njegov karijerni put se kretao od sistema naoružanja, avioindustrije, programiranja te konačno do rada sa ljudima i timovima kroz Scrum i Agile. Trenutno je na pragu PCC certifikacije ICF-a, a održao je obuke za više od 150 ljudi u zadnje dvije godine.

Milena Nikolić je PCC (Professional Certified Coach), magistrica psihologije, partner u Koučing centaru te ima dugogodišnje uspješno iskustvo kao coach konsultantica i trenerica. Bavila se karijernim savjetovanjem, LD i HR konsultovanjem, a njena trenutna misija je širenje coaching kulture kroz edukacije, treninge i mentorstvo.

Tijana Karaklić je partner u Koučing Centru, ICF ACC Coach, LSS black belt te već niz godina Business Excellence and Supply Chain Expert, trener i edukator. Ima veliki uspjeh u timskom i individualnom coachingu, te kreiranju i izvođenju treninga u brojnim industrijama. Vođena je potrebom da stvara promjene kroz razvijanje pojedinaca i timova kako bi bili najbolje verzije sebe u ličnom i profesionalnom smislu.

Alisa Lingo je direktorica Golden Ratio Growth Centra za neformalno obrazovanje. Ima dugogodišnje iskustvo rada u HRM-u i na rukovodećim pozicijama. Danas je Profesionalni coach i radi sa organizacijama i pojedincima na njihovom profesionalnom rastu i razvoju. U saradnji sa Koučing centrom odlučila je po prvi put dovesti profesionalni coaching u Bosnu i Hercegovinu.

Prva edukacija iz Profesionalnog coachinga u BiH koja će se desiti 22.11.2022. predstavlja   početak kreiranja kulture coachinga u našoj HR i biznis zajednici. Pruža Vam šansu da osvojite 1.5 CCE bodova, usvojite nove vještine iz domena coachinga, čujete studije stvarnih slučajeva primjene coachinga, agilnih metoda, scrum metodologija i uvid iz prve ruke u sve to što Vam HRM Akademija može pružiti. Sve to u sjajnoj atmosferi i zajednici menadžera, koučeva, trenera, HR-ovaca i drugih članova poslovne zajednice.

Šta je zapravo profesionalni coachinga?


Profesionalni coachinga je partnerski odnos klijenta i coach koji provocira posebne misaone i kreativne procese koji pokreću klijenta da oslobodi i koristi svoj puni lični i profesionalni potencijal. Kao alat se može koristit za razvijanje i zadržavanje ključnog talenta u kompaniji i oblikovanje efektivnih lidera, koji će onda imati vještine potrebne za vođenje efektivnih i kreativnih timova.

Može se primjenjivati na:

Individualnom nivou – sa onima koji tek započinju ili žele da mijenjaju karijeru i napreduju.

Organizacijskom nivou (individualno ili grupno) – sa organizacijama koje žele da poboljšaju efikasnost poslovanja i kojima je potrebna pomoć pri ostvarivanju organizacionih ciljeva. Na taj način se doprinosi poboljšanju učinka i motivacije, liderskih i komunikacijskih vještina, samoregulacije i samosvijesti, strateškog razmišljanja i rješavanja problema.

Sve o detaljima edukacije koja će se desiti 22.11.2022. od 10-17 h u SYS company saznajte na stranici Golden Ratio Growth Center.

Photo: Golden Ratio Growth Center

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

AWE Akademija

AWE Akademija za preduzetnice: Izabrane pobjednice takmičenja za najbolje biznis ideje

U Sarajevu se održao AWE Demo Day, finalno predstavljanje biznis ideja učesnica trećeg ciklusa sedmomjesečne AWE (Awesome Women Entrepreneurs) Akademije za preduzetnice koju Fondacija...