Noć zvijezda u Star Centru: Nova ekskluzivna linija Mercedes Benz

U Star Centru u Živinicama, pred više od dvije stotine stanih poklonika i ljubitelja Mercedes-Benz vozila predstavljena je linija od deset najluksuznijih modela ovog brenda.

Po prvi put, na jednom mjestu gosti i kupci imali su priliku upoznati se s novim performansama, tehnološkim inovacijama, trendovima i linijama vozila poput atraktivnih SUV AMG modela, GLE, GLE Coupe, legendarnom G-Klasom, AMG modelom GT-R, ali i luksuznim limuzinama S-Klase i Mercedes-Maybach S-Klase. 

Posebna poslastica za sve ljubitelje automobila je i Mercedes-Maybach GLS, kao i plug-in hibrid verzija Mercedes-Benz GLE 350 e. 

Pored navedenih, ljubitelji električnih automobila imali su priliku upoznati se i sa novom luksuznom limuzinom EQS i SUV EQC vozilom.

“Čekali smo dvije godine da našim kupcima pružimo jedinstveno iskustvo druženja, uživanja u luksuzu, strastima koje se spajaju uz luksuzna vozila i nezaboravan muzički performans koji će da pamte dugo”, poručila je Nermina Đug, marketing menadžerica STAR-CENTRA.

Uz luksuzne automobile, veže se i još mnogo užitaka, poput jedinstvene muzike i zabave, dobrog vina i hrane, koktela i kafe, čokoladnih delicija i elegancije u svakom pokretu. Sve to obilježilo je ovu posebno tematski osmišljenu noć, a začinjeno nezaboravnim muzičkim performansom gošće iznenađenja Ane Rucner, koja se pojavila u jednom od najluksuznijih Mercedes-Benz vozila i svojim nastupom oduševila sve prisutne.

Ana Rucner

Pored svečane promocije vozila i dobre zabave, gosti su imali priliku sudjelovati i u vrijednom nagradnom darivanju, te osvojiti neke od modnih proizvoda i asesoara iz nove Mercedes-Benz kolekcije, dostupne također u prodajnom salonu STAR-CENTRA.

Kada je riječ o rezultatima, STAR-CENTAR je broj jedan u sektoru prodaje najluksuznijih linija Mercedes-Benz vozila u BiH, a trend rasta prodaje zasigurno će se nastaviti i dalje sa novom i bogatom ponudom vozila koju uvijek imaju na raspolaganju.

G klasa Mercedes Benz

Photo: Women in Adria

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

Težak je ovaj 11. jul…

Danas sam na šporetu skuhala fildžan kahfe. Iznijela sam ga na balkon i proučila El Fatihu. Kahfu neću popiti, ona nije za mene. Molitvom...