Saznajte sve o konkursima za EU fondove i aplicirajte za finansiranje

Znate li da na jednom mjestu imate sve objavljenje konkurse za EU Fondove?

Želite aplicirati na neki od konkursa koje financira EU, ali ne znate gdje možete naći informacije o tim konkursima. Imate neku dobru ideju ili već započet biznis i trebaju vam informacije o načinima financiranja, kako i gdje aplicirati?

EUFondovikonkursi.com je portal koji sadrži sve informacije o upravo takvim konkursima i tu ćete na jednom mjestu saznati sve o EU fondovima i objavljenim konkursima koji su aktuelni za zemlje u regionu, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju.

Na ovom portalu ćete naći sve aktuelne konkurse za EU Fondove za 22 oblasti, od Poljoprivrede, Insfrastrukture, Energije, Obrazovanje i mladi, Nauka, istraživanje i inovacije, Kultura i mediji, Zdravstvo i ishrana, Vlada i civilni sektor, Migracije…

Ovaj portal je namijenjen javnim institucijama, malim i srednjim preduzećima, organizacijama koje se bave pitanjima mladih, kulture i sporta, turizma, poljoprivrede, zaštite životne sredine, obrazovanjem, medijima, IT sektorom i namijenjen je svima koji se žele informirati o izvorima i modalitetima apliciranja za finansiranje unutar otvorenih EU fondova za određene kategorije, u okvru svojih pojekata.

Creative Europe program

Na ovom mjestu ćete naći i informacije kako napraviti aplikaciju i kako najjednostavnije pronaći financijske resurse u okviru nekog projekta koji vas zanimaju, bez da danonoćno pretražujete razne stranice i tražite više informacija na različitim mjestima.

Sve informacije o trenutno otvorenim konkursima za Bosnu i Hercegovinu možete pronaći na linku, a za ostale zemlje na ovom linku.

Na ovom portalu ćete saznati više informacija o EU programu Horizon Europe, Erasmus programu, Herculle III, Creative Europe i mnogim drugim programima za koje ste čuli u medijima ili od prijatelja, ali niste o njima ništa znali ili niste imali gdje potražiti valjanu informaciju.

Možda će vam informacije s ovog portala pomoći da rješite probleme s financiranjem vaših ideja i projekata, možda ćete pomoći prijateljima ili suradnicima, vašim klijentima…

Dobro memorirajte ovu web adresu i zapratite njihovu Facebook stranicu i budite na korak do željenih izvora financiranja vašeg biznisa.

EU Fondovi i konkursi FB stranica

Photo: EU Fondovi i konkursi

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

uvođenje promjene

Gdje je puno baba, kilava su djeca

Svi koji smo se rodili i odrasli na ovim prostorima, čuli smo ovo hiljade puta. Dobar dio vremena nismo razumjeli o čemu je riječ,...