5 modela kupaćih kostima koji će obilježiti ovo ljeto

Za koji dan nam i zvanično stiže ljeto i ovo je idelan trenutak da krenete u potragu za novim kupaćim kostimom. Ove godine modeli koji će izmamiti poglede na plaži su oni u vrlo jarkim bojama, žutoj, narančastoj, pink, ružičastoj, azurno plavoj, pa potom i svjetlucavi, šljokičasti, sa jakim geometrijskim uzorkom…Posebno će ovo ljeto biti interesantni jednodjelni i bikini asimetrični modeli, jednobojni i s printom, s prorezima, vrlo smjelih linija koji će i skrivati i otkrivati istovremeno.

Vaša figura, a ne ljetni trend diktira koji ćete model odabrati

Kakav ćete kupaći kostim odabrati zavisi prvenstveno od građe vašeg tijela, odnosno od vaše figure, materijala, cijene i dostupnosti naravno.

Staro je, odvajkada poznato pravilo da punije žene puno vitkije izgledaju u monohromatskim jednodijelnim kupaćim kostimima, i ne preporučuje im se odabir animalnog ili krupnog floralnog printa.

Žene sa većim grudima zasigurno neće izgledati sjajno ako odaberu trokutasti bikini kao gornji dio, nego će im puno bolje pristajati gornji dio sa korpicama, dok se ženama sa malim grudima preporučuju gornji dijelovi sa velikim, krupnim uzorcima. 

Jednodijelni crni kupaći, H&M

Žene sa trokutastom “mrkva” građom tijela, sa širokim ramenima i uskim bokovima, mogu se odvažiti na gornji dio koji se recimo veže oko vrata, a da pritome naglase struk i bokove, odnosno donji dio tijela. 

Žene koje imaju kruškoliku građu tijela sa uskim ramenima, tankim strukom i širim bokovima, mogu nositi bikini koji naglašava struk, no puno bolje će im stajati jednodijelni kupaći kostimi jarkih boja ili floralnog printa.

Uvijek imajte na umu i materijal od kojeg je napravljen kupaći kostim i birajte što kvalitetnije tkanine, po mogućstvu od Spandex materijala, koji se lako suše i još lakše održavaju.

Trendy modeli ovog ljeta

1. Asimetrični jednodijelni kupaći kostimi, crnobijeli ili u drugoj boji su ovoga ljeta apsolutni must have.

Zara kupaći kostim

2. Svjetlucavi, šljokičasti modeli u zlatnoj ili smeđoj boji su visoko na ljestvici najpoželjnijih modela na plaži ovoga ljeta.

Triangl

3. Modeli sa prorezima u jarkim bojama zelene, pink ili narančaste su nešto što će ovoga ljeta mamiti poglede na plaži.

Hunza G

4. Crossover bikini modeli u crno bijeloj ili pink varijanti učiniće vašu pojavu na plaži ovog ljeta nezaboravnom.

Vestirenmoda

5. Retro modeli rebrastog tkanja iz 60-tih sa dubokim gaćicama su se ponovo vratili na plaže.

Solid&Striped

I na koncu nikad nemojte zaboraviti da se bez obzira na trendove trebate osjećati beskrajno udobno u onom modelu u kojem izađete na plažu.

Photo: Pexel/H&M/Zara/Hunza G/Solid&Striped/Vestirenmoda/Triangl

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

Impact Bucharest 2024

U regiju stiže Impact – najvažniji europski poslovno-tehnološki događaj

Najvažniji poslovni i tehnološki događaj u centralnoevropskoj regiji dolazi u Bukurešt. Impact Bucharest, presented by Mastercard, bit će organiziran 23. i 24. oktobra 2024. u...