Banja Luka dobila Bingo!

Najveći bosanskohercegovački trgovački lanac, Bingo, danas je zvanično otvorio svoj hipermarket u Banjoj Luci na površini od oko 10.000 m2.

U novom objektu na lokaciji blizu Lazareva naći ćete moderno opremljene trgovine odjeće i obuće, tehnike, namještaja, te poseban izbor delikatesa, mesnicu, raznovrsnu ponudu svježeg voća i povrća, te ostalih kućnih potrepština.

Pored hipermarketa, novi objekat sadrži još i igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, mobitel shop, cvjećaru, frizersko – kozmetički salon i mjenjačnicu.

Market Bingo, zajedno sa predstavnicma kompanije Binga, otvorio je presijecanjem vrpce i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

Draško Stanivuković čestitao je svim radnicima kompanije “Bingo” novi početak u ovom gradu. “Ovaj objekat će da krasi ovaj grad, a ja kao gradonačelnik sam počastvovan jer se Gradska uprava sa ljubavlju i radošću posvetila ovoj značajnoj investiciji”, rekao je Stanivuković. Prema njegovim riječima, ovo je značajno iz više aspekata.
“Banjalučke firme su bile izvođači građevinskih radova, zaposlen je veliki broj radnika, a građani će ovde moći da kupuju i da se druže”, rekao je Stanivuković i dodao da je u ovim teškim vremenima svaka investicija zlata vrijedna. Kako je istakao, ova kompanija je u Banjaluci prisutna dugo vremena, ali ovo je prvi put da je predstavljena u ovom ruhu i to u ambijentu od 10.000 kvadratnih metara. “Svi veliki planovi i poduhvati imaju mnogo izazova i prepreka ali zajedno sa komapnijom “Bingo” mi smo to uspješno savladali u rekordnom roku, jer je ovaj objekat izgrađen za 365 dana”, rekao je Stanivuković.

Novi Bingo u Banjoj Luci

Tokom ovih sedam mjeseci izgradnje, za vrijeme kojih objekat nije radio, zadržali smo sve uposlenike, tačnije njih 50, koji su dočekali novi, prošireni tim. Taj tim sada broji 180 uposlenih. Posebno smo ponosni na zastupljenost lokalnih proizvođača i činjenicu da su sa novim Bingom naši kupci dobili jedno mjesto na kojem mogu kupiti sve što im treba.“ – izjavila je Gordana Lovrenčić, voditeljica Bingo Centra u Banjoj Luci.

Novi, veliki formati modernih Bingo trgovina predstavljaju jedinstveno mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, sa bogatim asortimanom u različitim kategorijama, od vinoteke i delikatesa,  Fashion i Techno Shop-a, do neizostavnog  Pet Shop-a.

Otvorenje novog Bingo prodajnog objekta obilježeno je pogodnostima, poklonima i raznim iznenađenjima za posjetioce i kupce.

Photo: Bingo

Sudeći po plakatima po Banjaluci izgradnja ovog modernog objekta se privodi kraju, a otvorenje je planirano 30. septembra.

Kompanija je nedavno objavila oglase za radna mjesta, a poboljšanje uslova rada i nedavna povećanja primanja su izgleda bili dobra preporuka za nekoliko stotina Banjalučana koji su se prijavili za rad u novom objektu. Priliku za zaposlenje će dobiti najmanje 120 osoba a pored radnih mjesta, stvorit će se prilika za lokalne proizvođače i dobavljače da predstave svoj asortiman u ovom objektu.

Novi veliki formati modernih Bingo trgovina predstavljaju „one stop shop“ na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, sa bogatim asortimanom u različitim kategorijama od vinoteke i delikatesa,  Fashion i Techno Shop-a, do neizostavnog Pet Shop-a.

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

fitness anny iznenađenje

Kakva šefica! Zaposlenici darovala auto iz snova

Novi automobil, baš onaj iz snova, s mašnom. Taj prizor dočekao je Dražanu Palac iz Gruda ispred kuće jednog (običnog) radnog dana. Možemo reći...