Video Lane Jurčević je prava realnost mama poduzetnica

Lana Jurčević na svojim je društvenim mrežama podijelila humoristični video u kojem je dočarala pravu sliku prosječnog dana mame poduzetnice.

Nit’ života, nit’ jedem, nit’ spavam“, rekla je Lana pa opisala kako je skoro zapalila kuću, a sve je popratila heštegom #debiLANA.

@lalana

#DebiLANA graniči s fikcijom i istinom – pa tako i s događajima koje prepričava – ponekad su potpuna istina, ponekad ne 😁.

♬ Funny – Gold-Tiger

‘Otkad je ova mala došla, sna ni za lijek’

“Da vam ispričam svoj dan. Ja se dignem – ma ne može se reći da sam se probudila jer nisam ni zaspala. Otkad je ova mala došla, sna ni za lijek”, započela je svoju priču Lana.

“I dođem do dnevnog boravka, ne znam gdje ću prije – hoću li nju nahraniti, hoću li oprati boce, hoću li sebe nahraniti jer nisam jela, a kako će se mlijeko napraviti ako nisam jela? Hoću li pregledati ugovore, dogovore…”.

Kad je naposlijetku odlučila i sebi spremiti jesti, pa shvatila da u kući nema ništa osim palente – stavila je kuhati palentu pa otišla poobavljati ostale obveze koje ju čekaju, što kao majku, što kao poduzetnicu.

“Sad ću ovo, sad ću ono. I došla ja nakon 45 minuta – to ne da se skuhalo nego se speklo, prepeklo, popeklo, zapeklo. Crno bilo”, smije se Lana koja je u studenom postala majka.

Prošla kroz tešku trudnoću

Da će ona i partner Filip Kratofil postati roditelji, obavila je krajem srpnja. Objavila je emotivan video u kojem uplakana grli svog dugogodišnjeg dečka nakon što je vidjela pozitivan test za trudnoću. Radi komplikacija u trudnoći, više od 40 dana Lana je provela u bolnici gdje je primila više od 70 doza antibiotika.

Točno ime djevojčice još nije poznato iako je nedavno svojim pratiteljima navijestila da je ime povezano s lopočem. Objavila je sliku na kojoj je vrsta lopoča Nymphaea Mayla Lily i pojasnila da je njezina kći po njemu dobila ime. Mnogi stoga pretpostavljaju da se djevojčica zove upravo Mayla Lily.

‘Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno. Nikad prije nikad nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija”, napisala je 39-godišnja pjevačica i poduzetnica koja je lani otkrila zašto se odlučila postati majka u kasnim tridesetima.

“Moja podsvijest je možda to negdje blokirala i odugovlačila… Za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme… Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade… Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala”, napisala je.


Pročitajte više: Vesna Krišto: Didaktik je brend koji ukazuje na ljepotu koja isijava kad majka drži svoje dijete


Lanina poduzetnička priča

Dok je i dalje najpoznatija kao pjevačica, Lana je već godinama poduzetnica. Vlasnica je dvije tvrtke od kojih je jedna brend kozmetike La PIEL, koju prodaje u nekoliko europskih zemalja.

Skincare je već dugo Lanina velika ljubav, ali uvijek je o njemu razmišljala kao o nekom hobiju, ne i o nečemu čime bi se zapravo mogla baviti, otkrila je na jednom Women in Adria online eventu. No ipak je uspjela u tome.

“Ne znam jesam li imala sreće ili sam bila luda i hrabra. Sve je rezultiralo uspjehom, ali iza toga stoji ozbiljan rad, trud, znoj i krv.” 

Temelj iz kojeg je nastao La PIEL je Lanina potreba za proizvodom kojeg bi i ona željela koristiti.

“To su proizvodi koji nisu podlegli ogromnoj komercijalizaciji i stavljanju sastojaka koje ja ne želim stavljati na kožu.” 

Cijela Lanina kolekcija proizvoda se stvara bez parabena, silikona, mineralnih ulja, parafina, petroleja, SLS-a i tzv. clean skin inspiriran prirodom. 

Foto: Instagram / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

rafaelo kuglice

Za pravi doživljaj egzotičnog ljeta pripremite ove rafaelo kuglice

Rafaelo kuglice slastica su koja toliko "miriše" na ljeto. Od same pomisli na njih u glavi nam se stvaraju slike kao iz reklame -...