Upoznajte preostale govornice Women leadership changing retail konferencije

Kako donose glavnu odluku kad je riječ o kupnji u domaćinstvu, žene bi na visokim pozicijama u trgovini trebale biti puno češće nego što to jesu. Konferenciju Women leadership changing retail pokrenule smo kako bismo osnažile žene koje već jesu u ovoj industriji, ali i kako bismo privukle još žena da se u nju uključe. Inspirativne žene podijelit će svoje iskustvo i priče o uspjehu, a sve su to žene iz različitih dijelova industrije.

Danas vam predstavljamo drugi dio govornica koje će obogatiti ovu konferenciju. Sve dodatne informacije o samoj konferenciji i plaćanju kotizacije možete pronaći na linku.

Kad se poduzetnička energija supružnika ujedini

“Od učiteljice do operativne direktorice međunarodne logističke kompanije” naslov je prezentacije Erne Telalović, potpredsjednice operacija u firmi A&T Logistics. Po struci je magistra muzičkih umjetnosti, a upravo pedagoškom aspektu svojeg posla danas duguje sposobnost rada s ljudima. U poduzetništvo se upustila 2017., kada je osnovala firmu za uvoz i maloprodaju kozmetičkih sredstava, sa širokom ponudom frizersko-kozmetičkih usluga. Bila je svjesna da njezino formalno obrazovanje nije iz te oblasti, zbog čega se neprestano usavršavala. Tri godine kasnije odlučila je svoju poduzetničku energiju ujediniti sa suprugom te se pridružila njegovom tadašnjem timu od 15-ak ljudi. U tom vremenu, pa do današnje pozicije, prošla je gotovo sve aspekte rada u firmi.

Lejla Andrić postala je dio DM Drogerie Markt tima još 2006., a od 2008. je menadžerica područja. Kroz svoju dugogodišnju karijeru ostvarila je značajne doprinose u različitim oblastima od organizacije, kontrole i nadzora preko 14 prodavnica, kao i vođenja zaposlenika u regiji. Kroz organizaciju rada i kontinuirano praćenje profesionalnog razvoja zaposlenika, aktivno doprinosi zajedništvu i promicanju pozitivne radne atmosfere. Uz to, sudjeluje u raznim projektima i radnim grupama koji su od velikog značaja za DM Drogerie Markt Bosna i Hercegovina.


Pročitajte više: Naša prva konferencija za Žene u trgovini stiže u Sarajevo


Kako karijerno rasti, a zadržati veze s obitelji?

Nina Bijedić je direktorica društva Vispak d.d., a kroz višegodišnje rukovodeće iskustvo neprestano je usmjerena ka postizanju poslovnih ciljeva. Motivirana je za stalnim unapređenjem i kontinuirano traži nove načine za rješavanje problema. Odgovorno pristupa zadacima i angažira se dodatno kako bi pronašla optimalne modele i pristupe.

Iako ju ispunjava i profesionalni život, jednako je sretna i zadovoljna privatno, jer je i majka i supruga. Te uloge pružaju joj nevjerojatnu inspiraciju i snagu za ostvarivanje vlastitih ciljeva, kako u karijeri, tako i u obiteljskom životu.

Kako bi karijerno rasla, a istovremeno zadržala veze s obitelji, morala je naučiti jako dobro upravljati vremenom. Kaže kako je upravo zato danas efikasna i svestrana u svakoj svojoj ulozi.

Konferencija će se održati u Sarajevu, u hotelu Courtyard by Mariott, a prijaviti se možete ovdje.

Foto: Canva / LinkedIn / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

Težak je ovaj 11. jul…

Danas sam na šporetu skuhala fildžan kahfe. Iznijela sam ga na balkon i proučila El Fatihu. Kahfu neću popiti, ona nije za mene. Molitvom...