Poduzetnica mora biti zdrava!

Iako svi posljednjih sedmica pjevuše evrovizijski hit iz susjedne zemlje, srbijanske pjevačice Konstrakte, kako “Umjetnica mora biti zdrava”, posve je jasno da i Poduzetnica mora biti zdrava!

Na našem business portalu svakodnevno ćemo vam pružati pregršt učinkovitih savjeta o poslovanju, no što je s onim segmentom našeg života za koji obično nemamo baš previše vremena. Što je s našom prehranom? 

Nismo zaboravili ni na taj vrlo važan segment života naših poduzetnica koje u svom hektičnom poslovnom dana vrlo često nemaju vremena ni da se sjete šta bi mogle zgrabiti za doručak u kuhinji ili obližnjem dućanu ujutro kad krenu na posao, a naročito da, nakon napornog i često iscrpljujućeg dana, osmisle što kuhati za svoje ukućane. A poduzetnica mora biti i dobra majka i dobra supruga i dobra domaćica, a povrh svega mora biti zdrava!

Stoga ćemo vam malim kulinarskim savjetima pokušati olakšati brigu oko pripreme vašeg zdravog  doručka, dobro uravnoteženog porodičnog ručka i lagane večere s kojom ćete završiti vaš uspješan radni dan.

Također ćemo pokušati ponuditi i kvalitetna rješenja za poboljšanje vaše prehrane kroz edukativne članke o zdravim režimima prehrane. Ne o dijetama, nego upravo o promjenama u vašoj prehrani kojima možete unaprijediti svoj svakodnevni režim prehrane. Zašto režim? Zato jer poduzetnica mora biti ZDRAVA!!

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

žene u upravama održivost

Hoće li održivost konačno dovesti žene u uprave?

Žene dominiraju na svim hijerarhijskim ljestvicama održivosti. Njihova je prisutnost važna za predstavljanje tvrtke. Još 2022. godine Mattel je izdao seriju od četiri Barbie...