Još danas se prijavite na besplatnu konferenciju o ženskom preduzetništvu

Bliži se VI Konferencija i III sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj „Održivost kao imperativ“! Datum je 27.10.2023., a Konferencija počinje u 10:30 časova, i to u Privrednoj komori Republike Srpske (Branka Ćopića 6, Banja Luka 78 000). Osnovni cilj Konferencije je, pored promocije preduzetništva žena i razmjene iskustava preduzetnica iz zemlje i regiona, govoriti o održivosti poslovanja i svim izazovima koje nosi.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 25. oktobar 2023. godine. Više informacija možete pronaći na poveznici.

Sajam preduzetništva žena: panel s primjerima dobrih praksi

Namjera je da se kroz edukativno-promotivne sadržaje predstavi privredna društva u vlasništvu žena ili kojima rukovode žene, a koja daju značajan doprinos razvoju naše privrede. U programu Konferencije predviđen je panel sa zanimljivim gostima na temu održivih lanaca snabdijevanja, predstavljanje iskustava i primjera dobre prakse, zanimljivi prateći sadržaji te sajamsko predstavljanje domaćih proizvođača. U okviru Konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Jelena Rodić (051 493 123, [email protected]), Nikolina Dorontić Alibabić (051 493 138 [email protected]) i Sonja Milinčić (051 493 138 [email protected]).


Pročitajte više: Godina snažnog ženskog poduzetništva u BiH je iza nas


Podrška ženskog poduzetništva važna je za društvo u cjelini

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network-EEN).

U svijetu se sve češće stavlja naglasak na podršku ženskom poduzetništvu, a mnoge vlade i organizacije diljem svijeta implementiraju politike i programe kako bi potaknule žene da se upuste u poduzetničke aktivnosti. Poticanje i osnaživanje ženskog poduzetništva nije važno samo za žene same, već i za društvo u cjelini. To doprinosi ekonomskom razvoju, ravnopravnosti spolova, inovacijama i društvenoj stabilnosti. Stoga su nam ovakva događanja od velikog značaja. Podržimo ih zajedno!

Foto: Privredna komora Republike Srpske

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

fitness anny iznenađenje

Kakva šefica! Zaposlenici darovala auto iz snova

Novi automobil, baš onaj iz snova, s mašnom. Taj prizor dočekao je Dražanu Palac iz Gruda ispred kuće jednog (običnog) radnog dana. Možemo reći...