I Banja Luka će ugostiti naš Summer Mingle – evo što vas čeka!

Nakon što smo održale prvi Summer Mingle u Mostaru, vrijeme je da se zabavi i Banja Luka! Večernje sate 5. jula rezervišite za pjesmu, ples i zabavu u dobrom društvu – kao i za ukusan finger food i pića!

Na ovaj ste party sve dobrodošle, bez obzira na to želite li zaplesati, dobro se najesti, sklopiti nova prijateljstva ili pak nove poslovne prilike. Ovaj događaj ne želite propustiti.

Dobro društvo, dobro raspoloženje

Za dobru atmosferu nismo zaslužne samo mi – stoga smo svoj tim ojačale DJ-icom Dijanom Tepšić koja će se pobrinuti da vam dobrom muzikom podigne raspoloženje. Pjesma, ples ili tiho uživanje – izbor je vaš, a vaša će duša apsolutno da uživa.

Kao i uvijek, naš foto wall bit će vam dostupan za slikanje. Volite li više selfi ili fotografije s drugaricama? A zašto ne oboje?

Ako nemate društvo za party, nema veze. Pobrinut ćemo se da se dobro provedete. Ipak smo tu da se umrežimo!


Pročitajte više: Sjajan Summer mingle party u Mostaru kiši uprkos!


Proslavimo zajedno ženski uspon

Vrijeme žena već je došlo, a najbolje je to proslaviti upravo u društvu drugih žena. Uspješne, pametne, nadarene i ambiciozne – u boljem društvu ne možete da budete. Ako tek gradite svoj uspješan karijerni put, smatrajte to dodatnim razlogom da dođete na party. Možda baš upoznate ženu koja će vam život okrenuti naopačke.

Obucite šarene haljine, obujte udobne cipele i nabacite osmijeh na lice. Sve ostalo će doći samo po sebi.

Banjalučki Summer Mingle održat će se 5. jula od 18:30 u hotelu Courtyard by Marriott. Prijaviti se možete do 4. jula putem službene stranice događanja.

Vidimo se!

Foto: Instagram @courtyardbanjaluka

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

rafaelo kuglice

Za pravi doživljaj egzotičnog ljeta pripremite ove rafaelo kuglice

Rafaelo kuglice slastica su koja toliko "miriše" na ljeto. Od same pomisli na njih u glavi nam se stvaraju slike kao iz reklame -...