Veliko ljetno sniženje u KARE BiH

Iako će 2022. godinu obilježiti poskupljenja, poznati svjetski brend dostupan i na našem BH tržištu, prati želje i potrebe svojih kupaca i nudi upravo ono što im treba u sezoni promjena. 

KARE BiH, u isto vrijeme priprema prodajni salon za novu neodoljivu kolekciju namještaja, rasvjete i asesoara, ali i nudi najbolje cijene na već dostupni asortiman za sve svoje kupce koji kontinuirano ulažu u svoj prostor i prilagođavaju ga svojoj osobnosti.

U KARE BiH počelo je ljetno sniženje koje obuhvata: OUTLET rasprodaju od 70% na odabrane artikle iz stalne kolekcije, zatim 50% na odabrani asortiman namještaja, asesoara i rasvjete iz stalne ponude, 30% na odabranu ponudu sofa i kreveta, te 25% na NOVU kolekciju i najprodavanije artikle iz KARE ponude dostupne u prodajnom salonu i na zalihi.

Kare BiH

Na sve narudžbe artikala koji nisu trenutno na stanju očekuje vas popust od 10%, i 30% na odabrane sofe i krevete. 

Mnogo je razloga da posjetite KARE BiH u periodu od 25. jula do 8. augusta, u prodajnom salonu u Importanne Centru u Sarajevu, i prepustite se jedinstvenim stilovima, dizajnu i bojama karakterističnim samo za KARE i vašu osobnost.

Svoju ljetnju listu favorita prije kupovine obavezno napravite i putem web stranice www.kare-sarajevo.ba, kako bi shopping bio organizovaniji i uspješniji.

Kare BiH

Neka ovo ljeto bude u znaku promjena sa stilom.

Photo: KARE BiH

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

Težak je ovaj 11. jul…

Danas sam na šporetu skuhala fildžan kahfe. Iznijela sam ga na balkon i proučila El Fatihu. Kahfu neću popiti, ona nije za mene. Molitvom...