Pridružite se najvećoj SEO konferenciji u Europi! Prijave su otvorene

Industrija digitalnog marketinga doživjela je mnogo promjena o kojima se ne prestaje pričati. Od Chat GPT-a kao najpoznatijeg primjera primjene umjetne inteligencije, preko GA4 implementacije, ono što je neupitno je da se industrija mijenja brže i više no ikada.

Ljeto koje često donosi zatišje i obilježava pripreme već dobro uhodanih kampanja i aktivacija, u WhitePress® sve je, samo ne mirno.

Platforma koja je povezala sve portale, agencije, copywritere i klijente iz Europe i svijeta postala je neizbježan alat svih onih koji na jednostavan način žele poboljšati poziciju na Googleu.

Što je WhitePress?

WhitePress® je najveća međunarodna Content marketing i SEO platforma koja je potpuno besplatna za sve korisnike. Zahvaljujući lokalnim copywriterima svoj sadržaj možete kreirati i objaviti na 30 jezika i na preko 75000 najčitanijih portala u svijetu, a sav sadržaj objavljen putem WhitePressa® donosi i monitoring članaka do čak 36 mjeseci. Digitalne i SEO agencije, kompanije, web shopovi sada imaju na jednom mjestu, bazu portala s ponudama objavljivanja članaka sa do-follow linkovima, te mogu naručiti pisanje tekstova na više tržišta odjednom na brz i jednostavan način. WhitePress pomaže klijentima ostvariti postavljene ciljeve – veću posjećenost web shopa i bolju prodaju, višu poziciju na Google Searchu ili nudi usluge pisanja blog postova i opise novih proizvoda.

whitepress konferencija

Pročitajte više: Kako da vodite uspješan LinkedIn profil preduzeća


‘’Nakon uspješnog dvogodišnjeg poslovanja na hrvatskom tržištu, proširili smo se na susjedna tržišta u Adria regiji. Srbija i Bosna i Hercegovina nova su tržišta na kojima će WhitePress® nuditi svoje usluge. WhitePress® je svjetski lider na tržištu SEO i Content marketinga. Više od 1000 najčitanijih portala u regiji dostupno je klijentima za naručivanje članaka s odličnim ponudama.’’ izjavila je Vida Janeković, Country Manager Adria Region.

Uz navedeno početkom jeseni održava se najveća SEO i Content marketing konferencija u Europi – WhitePress® SEO Vibes koja će se održati 4. i 5. listopada u Budimpešti. Vodeći svjetski stručnjaci iz digitalnog marketing i SEO industrije dijelit će svoja znanja i iskustva sa svim sudionicima i tako kreirati jedinstvene mogućnosti za networking i unaprjeđenje postojećih vještina. Zainteresirani mogu birati između 2 paketa ulaznica i tako kreirati jedinstveno iskustvo na WhitePress SEO Vibes konferenciji. Early Bird ulaznice dostupne su do 31. srpnja po promotivnim cijenama. 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

Impact Bucharest 2024

U regiju stiže Impact – najvažniji europski poslovno-tehnološki događaj

Najvažniji poslovni i tehnološki događaj u centralnoevropskoj regiji dolazi u Bukurešt. Impact Bucharest, presented by Mastercard, bit će organiziran 23. i 24. oktobra 2024. u...