Astro Sestre poručuju kakvu Novu 2023. godinu možemo očekivati

I dok ispraćamo ovu godinu, koja je bila vrlo turbulentna i tegobna i na globalnoj političkoj i ekonomskoj razini, a i na osobnom planu mnogih od nas, svi s velikom nadom i nestrpljenjem iščekujemo Novu 2023. godinu kao ozeblo sunce. Željeli bismo da bude sretnija i stabilnija, optimističnija, ugodnija, lagodnija, normalnija…Da se osjećamo lakše, ljepše, bolje, zadovoljnije, pametnije, mudrije…A hoće li zaista biti tako pročitajte šta nam poručuju da možemo očekivati u godini koja nam dolazi Astro sestre, poznate astrologinje iz Beograda, Mina Maneiro i Tea Milanković.

Šta nam to donosi ova dugo očekivana 2023.?

Pripreme za Novu 2023. godinu su u samom finišu, svi smo kao na iglama želeći da što prije ispratimo ovu napornu 2022., i silno želimo vjerovati da nam Nova godina donosi divne, čarobne trenutke. Koje i astrolozi već godinama najavljuju da nas očekuju u 2023.

Čudesni su aspekti pred nama, a priprema za spektakularnu 2023. je uveliko u toku. Mi se aktivno pripremamo sa našom zajednicom žena tako što pre svega dozvoljavamo sebi da priznamo šta je tačno ono što želimo. Kada prestanemo sebi da uskraćujemo pravo na istinsku sreću i zadovoljstvo, i kada se usudimo da se setimo da zaslužujemo baš takve kakve smo da živimo dobro i u miru, tada nam nadolazeći aspekti u stvari postaju saveznici na putu ostvarenja“, ističe Mina Maneiro.


Pročitajte više: Retrogradni Merkur sutra stupa na scenu, šta nam je činiti naredne 3 sedmice?


A njena sestrična i poslovna suradnica u Astro sestre timu, Tea Milinković dodaje: “Sve ove godine su nas pripremale da budemo spremne da održivo i realno živimo svoju kreatorsku moć u svakodnevnom životu i da znamo da se mi dešavamo životu, a ne život nama. Naučile smo da primamo veličanstvenu kreatorsku energiju života da nas napaja, usmerava i vodi, a da istovremeno oživljavamo ono što je zapis našeg srca“.

Tea Milinković i Mina Maneiro

I šta nas onda čeka u 2023.?

A to je ono Jackpotovsko pitanje za milion dolara. Sve nas to zanima i kad bi mogli kako zaviriti u magičnu kuglu s natpisom 2023. odmah, sada, ne bi li vidjeli šta će se sve desiti u godini koja je pred nama, pa da se onda na miru pripremimo na sve nove turbulencije koje stižu, pa bile one lijepe ili neugodne, nevažno je. Samo da nam je znati je li godina koja slijedi za sunčanih naočala ili za otvorenog kišobrana.

Astro sestre nam poručuju da ti se u 2023. godini NEĆE desiti:

 • Ništa u šta ne veruješ.
 • Neće ti se desiti ono sa čim nisi sinhronizovana.
 • Neće ti se desiti ni ono o čemu ništa ne znaš, i nisi informisana.
 • Neće ti se ništa ni promeniti ako ti svesno ne napraviš konkretnu promenu.
 • Neće ti se desiti drame, košmari i ponori ako si ti ona koja kreira i bira.
 • Neće ti se desiti ni zastoj, pad ili razdvajanje ako znaš kako da aktiviraš svoju moć i kako da je održavaš kao najmoćniji plamen.
 • Neće ti se ni ponoviti sve one prethodne godine, ako znaš kako da prestaneš da dovlačiš prošlost u sadašnjost.
 • I neće ti se desiti ništa što ne želiš, ako znaš kako da kreiraš baš ono što želiš.

Oh, pa to je sjajno! Genijalno! Dakle, ovo je godina za sunčanih naočala, jer će nam Sunce osvjetljavati životni put u sljedećoj godini.


Pročitajte više: Utječe li pun Mjesec na naše raspoloženje?


Godina Sinhroniciteta je pred nama

Kakvog sad Sinhroniciteta? Šta sad to znači? Pa, uskladile smo, sinhronizirale se već milion puta dosad. Pa, zasigurno jesmo, ali s kim smo se uskladile? S društvenim zbivanjima, vladajućim pravilima mentaliteta kojem robujemo generacijama, onim obrascima što smo ih naslijedile od naših predaka, onim “moranjima” koje nam je u amanet ostavila baka, nena, tetka, strina, mama, sa svim onim zadatim normama zajednice u kojoj smo odrastale i u kojoj živimo, s onim standardima dokonog svjeta s Instagrama i Facebooka, sa zahtjevima naših šefova, s prohtjevima naše djece, sa željama naših muževa, partnera, prijatelja…Nego, jesmo li koga usput zaboravile? Pa, jesmo naravno. SEBE! Sa sobom smo se, drage moje, usput, svih ovih godina potpuno zaboravile uskladiti. E, pa vrijeme je upravo za tu ključnu vrstu sinhroniciteta sa samom sobom!

Astro sestre

Astro sestre nam poručuju da nas u 2023. godini čekaju veliki aspekti koji nas pozivaju na 3 ključne odluke:

 1. Odluku sa kim svesno delimo svoje vreme i svoju energiju
 2. Odluku gde usmeravamo svoju svest i svoje resurse 
 3. Odluku šta želimo da osećamo, a šta ne.

Uh, pa je li to moguće? Izvodljivo? Čekajte malo, pa ne može to tek tako lako da se uradi. Kako ne može? Pa, naravno da može. Samo trebamo krenuti.

Sve više ulazimo u vreme u kome nema više benefita od toga da igramo ulogu žrtve, mada to nikada nije ni bilo istinski korisno. Već je neophodno da se setimo svoje prave moći i da svako jutro, pre nego što ustanemo u novi dan prozovemo sebe da budemo tu za sebe, za svoj život, za svoje izbore i svoje akcije. A zatim da sa ljubavlju prema sebi i prema životu iskoračimo u svaki novi dan“, otkriva nam Mina.

Pomalo sve ovo što nam govore Astro sestre, ove dvije astrološke sunčice, djeluje nestvarno, bajkovito. No, je li to stvarno moguće?

Drage naše sisterke, Srećna vam Nova godina, godina u kom smo prozvani da uđemo u sinhronicitet sa svim svojim delovima i prepoznamo koliko već jesmo celoviti i moćni da živimo baš ono što želimo, kako želimo i sa kim želimo“, poručuje nam Tea na kraju ove divne novogodišnje čestitke.

Ako želite da zajedno sa ženama iz Astro sestre zajednice aktivirate Novu godinu Sinhroniciteta, pridružite im se na njihovoj sjajnoj iskustvenoj radionici Aktiviraj 2023. godinu. Dostupna je na ovom linku do 15.januara 2023. 

Photo: Astro sestre

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

uvođenje promjene

Gdje je puno baba, kilava su djeca

Svi koji smo se rodili i odrasli na ovim prostorima, čuli smo ovo hiljade puta. Dobar dio vremena nismo razumjeli o čemu je riječ,...