Ove 3 frizure za svadbu dobro pristaju većini žena!

Sezona vjenčanja je već počela, a bez obzira da li smo u ulozi mladenke, kume, djeveruše ili gosće, trudimo se da taj dan zablistamo. Iako se na važnim događajima poput vjenčanja, veći naglasak stavlja na odabir outfita, ne treba zaboraviti ni modne dodatke poput nakita, te frizuru koja će zaokružiti cjelokupan izgled. 

Frizure za svadbu koje su siguran odabir

Izvjesna doza stresa prisutna je kod odlaska na vjenčanje i ostale slične događaje, zbog čega smo za sve one koje brine za kakvu se frizuru odlučiti, izdvojili najljepše ideje za frizure za svadbu utemeljene na vodećim trendovima među kojima ćete naći idealnu s kojom ćete moći plesati cijelu noć, a istovremeno izgledati elegantno i chic.

Lagani talasi – vječni klasik koji stoji većini žena

Najpopularniji odabir su definitivno lagani talasi u kosi kao vječni klasik s kojim se ne može pogriješiti i koji odgovara svakoj odjevnoj kombinacij. Kako bi osvježili ovaj klasik, u nju možete uključiti jedan od ovosezonskih trendova – ukosnice i kopče koje će osvježiti svaku frizuru i podići je na novu razinu.

Chic punđa sa kojom nema greške

Sa pletenicama ili ukrasnim ukosnicama, polupodignuta kosa perfektan je izbor za ležeran, a opet svečan izgled. Chic i glamurozna frizura za svadbu u jednom, idealna je opcija za one koje nisu sasvim sigurne da žele imati podignutu kosu, a smatraju da raspuštena varijanta nije sasvim praktična za dugu plesnu noć.

Da li opuštena ili dobro utegnuta – punđa, uvijek će poslužiti ako tražite jednu od najboljih frizura za svadbu. Kada se pravilno stilizira, uvijek će izgledati istovremeno lako i šik.

Moć razdjeljka za glamurozan izgled na svadbi

Razdjeljak sa strane je glamurozan izgled koji može pristajati uz bilo koji tip kose, teksturu ili dužinu izato ga volimo. Ovisno o tome kako stilizirate ostatak svojih pramenova, duboki bočni dio može vam dati oštar izgled ili vam dati nježan, romantičan dojam.

Još jedna frizura za svadbu koja će pristajati svakome jeste centralni razdjeljak. Podijelite kosu po sredini, a zatim zataknite preostale pramenove iza ušiju za dotjeran i moderan izgled frizure za dan vjenčanja.

Photo: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

konferencija za poduzetnice panel

Upoznajte iskusne paneliste Konferencije za poduzetnice

Usred tekućih diskusija o potencijalnom pristupanju Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji, postoji ključni narativ koji često ostaje u sjeni. Riječ je o izvanrednim pričama...