Zavirite u prvi Co-living/Co-working prostor u BiH

Oduvijek sam smatrao da Mostar može ponuditi više od jednodnevnog izleta u kojemu će se posjetiti Stari most, kupiti suvenir i otići, napisao je mostarski poduzetnik Senad Šantić na LinkedInu. I na toj svojoj misli nije stao – investirao je u „Old Town Nest“, prvi Co-living/Co-working prostor u Bosni i Hercegovini. Odlučio je uložiti trud i sredstva u novi oblik turizma, a sada se nada da će drugi slijediti njegov primjer.

Old Town Nest Mostar

Digitalni nomadi ovdje imaju ugodan rad i udoban odmor

Naime, „Old Town Nest“ je zgrada u starom gradu u Mostaru koja digitalnim nomadima pruža mjesto za ugodan rad i udoban odmor. Putujući profesionalci ovdje mogu istovremeno uživati u suncu i raditi. I sam Senad ovo je mjesto proglasio svojim domom.

Nude sve ono osnovno što vam je potrebno:

  • Co-working prostor (s monitorima), dnevni boravak i kava.
  • Brz internet zgradi, koji osigurava povezanost tijekom cijelog boravka.
  • Sve sobe/apartmani imaju i mali radni kutak s monitorom na raspolaganju.
Old Town Nest Mostar

Pročitajte više: HR stručnjak otkriva razlike freelance tržišta u zemljama regije


‘Što je život bez malo rizika i razbijanja kalupa’

Na raspolaganju za iznajmljivanje su četiri jedinice – dva udobna apartmana i dvije sobe, s vlastitim kupaonicama. Minimalni boravak je dvije noći, ali cijene drastično padaju za duži boravak (tjedan+).

„Čak i moja žena kaže da sam lud što ulažem životnu ušteđevinu u ovo, ali što je život bez malo rizika i razbijanja kalupa“, zapitao se Senad na svom LinkedIn profilu.

S radom počinju sredinom lipnja, a uskoro će biti dostupna i njihova web stranica. Za sad ih je moguće kontaktirati, a oni će vas obavijestiti čim soba i/ili apartman budu spremni za rezervaciju.

Old Town Nest Mostar

P.S. Naše će mačke trčati oko zgrade… to je dio iskustva. Molimo pomozite podijeliti ovo. U suprotnom, moja žena bi mogla biti u pravu, a svi znamo koliko je to zabavno“, našalio se Senad i razveselio svoje pratitelje na društvenoj mreži.

Senad je biznismen koji se prije nekoliko godina iz Švedske vratio u BiH i pokrenuo svoju kompaniju. Nerijetko ističe da je briga o zaposlenicima osnovna misija kompanije. Ni u tom slučaju nije stao samo na riječima. Godine 2021. sve zaposlenike svoje kompanije ZenDev odveo je na godišnji odmor u tursku Alanyu, piše N1 BiH.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

žene_u_trgovini (2)

Dobra izvedba uz mir u glavi su ključ uspjeha žena u...

Jučer je u Sarajevu održana druga konferencija za žene u retailu. Red inspiracije, mindufullnessa, umjetne inteligencije, trendova na tržištu rada pokazali su se kao...