U Kreševu je otvoren predivan Hotel Adriale nadomak rijeke Kreševičice

U Kreševu je jučer otvoren novi, luksuzni hotel Adriale, na predivnoj lokaciji u blizini rijeke Kreševčice. Ovaj luksuzni hotel svojim komforom i neobičnom lokacijom u prekrasnom ambijentu blizu rijeke Kreševice u velikoj mjeri će obogatiti turističko-ugostiteljsku ponudu Kreševa, unijeti novi sadržaj na turističkoj mapi kreševske regije, te dodatno osnažiti ekonomski rast ove vrlo dinamične i perspektivne ekonomske regije.

Na svečanom otvorenju hotela Adriale direktorica Jelena Čalaga Tolo u svom obraćanju istakla je kako je otvorenje njihovog hotela rezultat vizije i predanog rada cijelog tima zajedno sa lokalnom zajednicom, kako bi Kreševo dobilo svoj prvi hotel u punom sjaju i kapacitetu kakav zaslužuju građani i svi gosti koji posjete ovu općinu.

Jelena Čalaga Tolo

0snovu poslovanja u prvoj fazi će činiti poslovni gosti, a u budućem periodu namjera nam je u suradnji sa općinom i lokalnom zajednicom formirati i ponuditi javnosti i veći broj izleta i ekskurzija kako bi naši gosti uživali u onome po čemu je Kreševo poznato a to je prekrasna priroda,stoljetna kultura i tradicija kreševskih kovača i zanatlija,plemenite stijene i rudama bogata gorja, te prekrasni muzej franjevačkog samostana, sa ciljem da upravo ta bogatstva predstavimo široj javnosti“, istakla je Jelena Čalaga Toljo u svom obraćanju, te dodala kako su uvjereni da Kreševo može ponuditi današnjim putnicima, kulturnim istraživanima i tražiteljima iskustva, doživljaj i uspomenu vrijednu posjete.

Hotel Adriale je po svojoj kategorizaciji hotel sa 4 zvjezdice, raspolaže sa 19 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, od toga 17 soba i 2 apartmana. Gostima je na raspolaganju su Spa centar sa masažnom kadom i finskom saunom, što zasigurno čini veliku diferencijaciju u ponudi, a u suradnji sa partnerima iz lokalne zajednice gosti će imati i mogućnost korištenja kozmetičkih usluga,masaže te fitnes centra u blizini hotela. U sklopu hotela nalazi se konferencijska dvorana, kapaciteta 60 sjedećih mjesta, sa pripadajućom terasom pogodna za održavanje seminara, radnih sastanaka i prezentacija ali i organiziranje privatnih proslava u intimnom okruženju.

HOTEL ADRIALE

A la carte restoran Regius, nudi bogatu ponudu domaće i internacionalne kuhinje, i u skladu sa svojim latinskim nazivom obećava kraljevsku gozbu u prekrasnom prirodnom okruženju. Kreševo sa svojim brojim prirodnim ljepotama, bogatom povjiešću i kulturom te povoljnom lokacijom čini ogroman potencijal za turistički i ekonomski razvoj.

Podsježamo da je ova općina udaljena samo 30 minuta vožnje od sarajevskog aerodroma, u neposrednoj blizini brojnih turističkih atrakcija kao što su visočke piramide, svetište u Deževicama, slapovi Kozice u Fojnici i brojni drugi sadržaji i da je istinski vrijedna vikend destinacija za odmor.

Hotel Adriale nalazi se u sastavu firme ADRIALE Living, mlade, ambiciozne investicijske firme,  specijalizirane za sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine, koja zajedno sa sestrinskom firmom za gradnju i projektiranje investira u atraktivne stambene i uredske nekretnine na održiv način, te nastoji ojačati svoju visoku razinu konkurentnosti i kvalitete života u urbanim područjima.

Hotel Adriale

S firmama u svom sastavu ADRIALE Living su aktivni na tržištu nekretnina u sljedećim poslovnim područjima za kupce i investitore: razvoj, planiranje, izgradnja i marketing visokokvalitetnih stambenih i uredskih poslovnih nekretnina (novogradnja), revitalizacija i obnova starih zgrada (starogradnja), te nadogradnja potkrovlja (starogradnja).

Photo: Hotel Adraiale/Adriale Living

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

uvođenje promjene

Gdje je puno baba, kilava su djeca

Svi koji smo se rodili i odrasli na ovim prostorima, čuli smo ovo hiljade puta. Dobar dio vremena nismo razumjeli o čemu je riječ,...