EU4agri poziv za poljoprivredno-prehrambeni sektor produžen do 31.10.

EU4agri odlučio je u svom javnom pozivu za unaprijeđenje industrijske resursne eikasnosti i cirkularnih lanaca u poljoprivredno-prehrambenom sektoru produžiti rok za prijave do 31.oktobra 2022. na poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama za unapređenje industrijske resursne efikasnosti i cirkularnih lanaca vrijednosti u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Svi zainteresovani mogu pristupiti javnom pozivu putem ovog linka.

Još jednom obavještavamo sve zainteresovane za Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama za unapređenje industrijske resursne efikasnosti i cirkularnih lanaca vrijednosti u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, da je proces prijava omogućen isključivo elektronskim putem, koristeći online sistem javnipoziv.undp.ba ili direktno putem ovog linka.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 31. oktobra 2022. godine.,

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva mogu se dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje u periodu do 24.10.2022. godinedo 16:00 sati. 

Photo: EU4agri

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

uvođenje promjene

Gdje je puno baba, kilava su djeca

Svi koji smo se rodili i odrasli na ovim prostorima, čuli smo ovo hiljade puta. Dobar dio vremena nismo razumjeli o čemu je riječ,...