Kakva šefica! Zaposlenici darovala auto iz snova

Novi automobil, baš onaj iz snova, s mašnom. Taj prizor dočekao je Dražanu Palac iz Gruda ispred kuće jednog (običnog) radnog dana. Možemo reći i “ne tako običnog”, s obzirom na to da će ga ona i njezina obitelj pamtiti zauvijek. Iza cijele priče stoji Ilijana Bodlović, vlasnica centra “Fitness Anny”, u kojemu je Dražana zaposlena na mjestu fitness trenerice. Zašto je odlučila iznenaditi svoju zaposlenicu novim automobilom, Ilijana je otkrila u razgovoru za hercegovina.info, dok je Dražana otkrila da ni u najluđim snovima nije pomislila na ovakvo iznenađenje.

‘Rekli su mi da će me momak zaručiti…’

“To je meni stvarno bio šok. Nisam ništa očekivala i tu je bio umiješan moj momak koji je sve s njima spremao. Rekli su mi da će me momak zaručiti i da će iznenađenje biti kod Novog života gdje inače treniramo. Kad sam došla uopće nisam vidjela auto nego ekipu. Prvo sam njih ugledala. Onda sam vidjela automobil koji mi je san snova i želim ga već 7-8 godina kupiti, meni je to san snova”, prisjetila se Dražana, vlasnica novog Mercedesa.

Dražana već šest godina radi u centru “Fitness Anny”, a ona i Ilijana imaju dugu zajedničku povijest. Ipak, na ovako nešto Dražana nije pomislila “ni u najluđim snovima, ni 0,1 posto”.


Pročitajte više: Pokloni za rođendan vam zadaju muke? Uz ove ideje više neće!


‘Znala je skromno spomenuti da želi baš ovaj automobil’

Ilijana kaže da je Draža netko tko je bio uz nju kad nije imala ništa.

“Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentica, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, netko tko je uvijek uz mene i vraća mi vjeru da još uvijek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvale za sve što ona daje meni. I vjerujte, koliko god da je Draža bila sretna ja sam još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem”, rekla je Ilijana.

Dodala je da je istina da se sreća umnaža dijeljenjem.

Auto je ništa u usporedbi s neprocjenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj puno sretno prijeđenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene”, zaključila je.

Kad je čula vijest, Dražanina je mama s kolegama na poslu plakala od sreće, a tata je za sve saznao tek navečer i nije mogao zaspati od uzbuđenja. Dražana je izrazila veliku zahvalnost.

“Mi se znamo sad već dosta dugo. Kad je ona krenula s projektom, ja sam u nje išla na treninge i onda se njoj svidio moj način rada pa mi je ponudila da budem fitness trenerica u klubu”, zaključila je Dražana.

Izvor:  Z. Kolobara/Hercegovina.info

Foto: Instagram screenshot @draza_palac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

Težak je ovaj 11. jul…

Danas sam na šporetu skuhala fildžan kahfe. Iznijela sam ga na balkon i proučila El Fatihu. Kahfu neću popiti, ona nije za mene. Molitvom...