Upoznajte fenomenalne govornice na prvoj Konferenciji za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga u BiH               

Žene su danas sve više obrazovane, samosvjesne i odlučne da upravljaju svojim vlastitim životom. Zbog toga sve više odlučuju pokrenuti svoje vlastite firme i kreirati svoj poslovni život onako kako one žele i kako im odgovara. Istovremeno mnoge poduzetnice su nezadovoljne financijskim uslugama i savjetima, koje kao poslovne žene dobivaju od banaka i drugih financijskih institucija i zahtijevaju veći angažman u skladu sa svojim potrebama. Zahvaljujući vrlo jakoj podršci poduzetnicama u EBRD-u, neke banke u jugoistočnoj Europi su uspješne u targetiranju poduzetnica, prvenstveno zahvaljujući inicijativi žena zaposlenih unutar tih banaka. S druge strane, visokoobrazovane žene još uvijek ne postoje kao korisnički segment u bankama i ostatku financijskog sektora poput osiguranja, mirovinskih fondova, investicijskih fondova…

Osnažiti žene u bankarstvu i financijskoj industriji

Women in Adria BiH organizira prvu Konfereciju za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga u Sarajevu 16.6.2022. Cilj konferencije je osnaživanje žena prisutnih u bankarstvu i financijskom sektoru, privlačenje novih žena u financijsku industriju, te u konačnici povećanje broja žena u upravama banaka i ostalih financijskih institucija. 

Prvu konferenciju o ženama u bankarstvu otvara gošća iz Zagreba, Ana Keglović Horvat, pravnica, poduzetnica i konzultantica. Ona je također i trenerica osobnog razvoja i učiteljica All level healing tehnike, bioterapeutkinja i praktičarka Theta healing tehnike. Izuzetno je zanimljiva i cijenjena govornica čija predavanja oduševljavaju publiku već dugi niz godina u Hrvatskoj i regiji.

Jedna od govornica je i Alma Kratovac, direktorica ESP BiH i magistrica ekonomije i kandidatkinja na doktorskom studiju ekonomije. Alma je financijska stručnjakinja u sektoru bankarstva s dugogodišnjim iskustvom u Unicredit banci, Procredit banci, Sparkasse bank, te Dinners club-u BiH. Ona je također i certificirana specijalistkinja Lean managementa i specijalistkinja za Banking Marketing. Alma kao viša asistentica predaje na Univerzitetu u Banjoj Luci na ekonomiji i bankarstvu. 

Posljednje predavanje na konferenciji održaće Enisa Salmanović- Salkić, osnivačica i direktorica Consultor-a. Enisa je poduzetnica sa 16-togodišnjim isksutvom u radu sa pojedincima, timovima i organizacijama. Posvećena ljudima, okrenuta rješenjima, praktična i usmjerena na stvaranje promjena i nove vrijednosti.

Žene na vodećim pozicijama osiguravaju zadovoljstvo ženskog tržišta

Posve je jasno da samo financijske institucije koje imaju dovoljno žena na vodećim pozicijama mogu zadovoljiti potrebe rastućeg ženskog tržišta. Panelistice koje će učestovati na prvoj konferenciji za žene u bankarskoj i financijskoj industriji su Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke, Mirha Krivdić, članica uprave Raiffeisen Bank BiH, Sabina Mujanović, predsjednica Uprave i direktorica Vienna osiguranje VIG u BiH. One će s moderatoricom Minelom Vilić, pričati o “uspjehu preko noći” u financijskom sektoru te će podijeliti podijeliti najteže lekcije na svom putu, najveće uspjehe i trenutke koji su ih oblikovali.

Prijavite se za učešće i do 6.6. iskoristite popust za rane prijave.

Sponzori konferencije su OPA, NLB Banka d.d. Sarajevo, Vienna osiguranje, Raiffeisenbank , KPMG, a partneri Franck i Consultor.

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

uvođenje promjene

Gdje je puno baba, kilava su djeca

Svi koji smo se rodili i odrasli na ovim prostorima, čuli smo ovo hiljade puta. Dobar dio vremena nismo razumjeli o čemu je riječ,...