Evo o čemu ćemo slušati na Večeri za žene u bankarstvu

Iz godine u godinu ističemo važnost međusobnog povezivanja žena koje dijele strast prema istom poslovnom polju, i to žena diljem regije. Sada je na redu zajednica žena u bankarstvu i sektoru financijskih usluga te vas stoga pozivamo da 29. jun rezervirate za Sarajevo i Večeru za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga. Vidimo se u 18:30 na adresi Hotela Europa – Vladislava Skarića 5.

Prijave su moguće putem linka.

Ko diktira našim životom?

Podsjećamo, spremamo i konferenciju u oktobru, a večera je savršena uvertira u ono što nas na njoj očekuje. Takođe, ovo je odlična prilika da se povežete s drugim ženama sličnih interesovanja, i to u opuštenijem okruženju – izvan radnog mjesta i radnog vremena. Kao što znamo, networking uvelike doprinosi poslu, a nekad najbolje funkcionira upravo u nešto neformalnijem okruženju.

Uživat ćemo u inspirativnom predavanju „Živite li život na auto-pilotu?“, koje će održati Naida Kundurović, osnivačica Aya’s Touch platforme. „Natjerat“ će nas da promislimo o tome da li nam se život samo dešava… ili se mi dešavamo životu? Naida postavlja intrigantno pitanje: Ko je preuzeo volan vašeg života?


Pročitajte više: Održana je večera za žene u bankarstvu i financijskom sektoru u hotelu Hills


Žene u bankarstvu i izazovi modernog života

Saznat ćemo kako je moderni život oteo naše živote i kako nas mehanizam koji nas je trebao zaštititi zapravo distancira od iskonskog življenja. Saznat ćemo koji to znakovi upućuju da živimo nesvjestan život, kako da se vratimo u sjedalo vozača i usmjerimo svoju putanju u pravcu ispunjenog i smislenog života.

Pozivamo vas da nam se pridružite i pomognete nam u osnaživanju žena ovoga sektora. Ako nam se želite pridružiti, a nemate pratnju, neka vas to ne brine. Učinit ćemo sve da se osjećate ugodno i odete s večere ispunjeni jednim novim iskustvom koje će na kraju biti pozitivna uspomena.

Za sva dodatna pitanja dostupne smo na [email protected], a prijaviti se možete putem poveznice.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

Težak je ovaj 11. jul…

Danas sam na šporetu skuhala fildžan kahfe. Iznijela sam ga na balkon i proučila El Fatihu. Kahfu neću popiti, ona nije za mene. Molitvom...