Stiže nam jesenji Orea art market u BKC-u

Orea art market, koji organizira platforma za predstavljanje kreativaca iz cijele BiH Orea bazaar, sa svojim ljetnjim i jesenjim izdanjima je već nekoliko godina zaredom postao mjesto gdje se okupljaju svi kreativci iz cijele Bosne i Hercegovine, koji proizvode zanimljive i vrijedne rukotvorine.

5. izdanje Orea art marketa

Ovo jesenje izdanje Orea art marketa je peti art market po redu i ovaj put se održava u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu posljednje oktobarske nedjelje, 30.10. od 10-17 h.

Na ovom jedinstvenom art marketu i ovaj put ćete moći susresti sve vaše omiljene kreativce sa njihovim zanimljivim i jedinstvenim proizvodima, od hrane, pića, odjeće, nakita, proizvoda za kućanstvo, ukrasa i sl.

Ovaj prodajni sajam je jedinstven i po tom čudesnom spoju kreativnosti malih proizvođača iz svih dijelova BiH, koji će izložiti svoje ručno rađene proizvode, a uz to će vam ponuditi i mogućnost da se osvježite i zabavite uz zanimljiv zabavni sadržaj.

Namijenjen je svima vama koji želite podržati rukotvorine naših BH kreativaca, kupiti nešto zanimljivo i drugačije za sebe i svoje najbliže, a možda i za poklon prijateljima ili familiji.

Senita Slipac, suosnivačica Orea bazaar platforme, i jedna od organizatorica marketa vas poziva da dođete u nedjelju: “U prethodna četiri Art Marketa uživalo je preko 10.000 posjetilaca, a i ovaj put se nadamo da ćemo ponovo oboriti rekord posjećenosti. Zato vas pozuvamo da dođete u nedjelju u BKC i podržite naše sjajne kreativce. Također ćete svojom kupljenom ulaznicom u iznosu od 2 KM podržati i sjajan projekat za oboljelu djecu “Srce za oboljelu djecu od raka“.

Zabilježite u vašim telefonima i drugim kalendarima nedjelju 30. oktobar kao dan za Orea art market!

Imajte na umu da ćemo kazaljke na satu taj dan vratiti sat unatrag pa ćemo imati jedna sat duže na raspolaganju za Orea art market.

Photo: Orea Baazar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

žene u upravama održivost

Hoće li održivost konačno dovesti žene u uprave?

Žene dominiraju na svim hijerarhijskim ljestvicama održivosti. Njihova je prisutnost važna za predstavljanje tvrtke. Još 2022. godine Mattel je izdao seriju od četiri Barbie...