Prijavite se na Školu radnog prava koju organiziraju Revicon i DMB Legal

Želite usavršiti svoje znanje iz oblasti pravnih normi i obučiti se za stručnjaka/inju u oblasti zakonodavnih procedura vezanih za oblast radnog prava u BiH. Onda je ovo prava edukacija za vas.

Revicon i DMB Legal iz Sarajeva razvili su napredni program za sticanje i povećanje kompetencija u oblasti radno-pravnih odnosa. Program je namijenjen pravnicima i osobama koje se bave ljudskim resursima. Dizajniran je na način da pruži polaznicima neophodna znanja i vještine potrebne za samostalan i kompetentan rad u ovoj oblasti.

Ova intenzivna online edukacija održavaće se u nekoliko termina, a možete se prijaviti na Revicon stranici do 5.9.2022.:

14. 9. i 15. 9. 2022.; 29. 9. i 30. 9. 2022. i 13. 10. i 14. 10. 2022.

“Škola radnog prava je profesionalna edukacija namijenjena pravnicima i HR stručnjacima. Organizovana je u 6 interaktivnih radionica koje vode stručnjaci i stručnjakinje iz različitih oblasti primjene radnog prava. Naši predavači su sudije radno-pravnih odjeljenja, inspektori, predstavnici nadležnih ministarstava, advokati koji se svakodnevno bave pitanjima primjene radno-pravnog zakonodavstva. Kroz praktične primjere i radionice, dajemo odgovore na konkretna pitanja i probleme naših polaznika. Polaznici nakon završene obuke imaju pravo i na besplatne konsultantske sate kao i priručnik sa najaktuelnijom praksom u primjeni radnog prava. Ostalo je još nekoliko dana za prijave, pridružite nam se”, poručuje advokatica iz DMB Legal Dina Duraković, jedna od organizatorica i predavačica u Školi radnog prava.

Dina Duraković, DMB Legal

Sve informacije vezano za ovu online edukaciju saznajte na linku Revicon i DMB Legal Stručnjak radnog prava.

Photo: Women in Adria/Revicon i DMB Legal

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE VIŠE

meke vještine

Ovo je najtraženija vještina u 2024. godini!

Mjesecima unatrag čitamo i slušamo o tome hoće li umjetna inteligencija zamijeniti čovjeka na radnom mjestu. Stoga sve češće promišljamo o vještinama koje čovjek...