Savršeni pokloni za Valentinovo made in BiH

Kada počnemo razmišljati o Valentinovu, prva pomisao su nam raskošni buketi, mnoštvo slatkiša, baloni u obliku srca, kao i sentimentalne čestitke od kojih ćete se sigurno zarumeniti.

Bilo da slavite sa voljenom osobom, najboljim prijateljima, djecom, Valentinovo je savršeno vrrijeme da posebnim ljudima u svom životu pokažete koliko ih cijenite. Zbog toga Vam nudimo mnoštvo različitih ideja za poklone- od romantičnih preko sentimentalnih, ova lista obuhvata sigurno poklon za svačiji ukus!

Werkstatt prsten– srebro ili zlatno, prsten sa različitim natpisima, idealni za svačiji ukus. Ukoliko želite da podsjetite osobu da ih volite brojnim citatima, werkstatt je idealno riješenje za Vas. Njihov nakit je dostupan online, kao i u Bazerdžanu.

Werkstatt prsten

Gloria – prirodna kozmetika  idealan je poklon za nju, i za njega. Bogat asortiman proizvoda za tijelo, lice, kao i kosu može biti poklon za Vašeg partnera. Ukoliko ne znate šta pokloniti također nude već pripremljene setove koji su dostupni na njihovoj stranici, kao i na svim prodajnim mjestima. U ovim hladnim zimskim danima, pokažite Vašem partneru da mislite na njih uz prirodnu kozmetiku .

Ručno izraženi nakit od bakra i srebra  
Lančić sa privjeskom u obliku džezve ili fildžana prekrasan je poklon za sve ljubitelje kafe. Ovaj nakit možete pronaći u Bazerdžanu.

Bazerdzan nakit

Freya Wool Clutch – ova neobična pismo torba dostupna je u dvije boje, te daje Vašem outfitu dimenziju streetstyle-a. Privlačna je ne samo dizajnom, nego i materijalom. U ovim hladnim danima vuna je jako poželjna. Dostupna je u Atelje 71, kao i online.

Freaya Atelier Wool Clutch

Pročitajte više : Sestre Irma Krvavac i Erna Saljević: Freya i Anre by Erna su spoj muške i ženske energije u jednoj ženi

Bashka – ručno pravljena čokolada u Bosni i Hercegovini Ova ručno rađena čokolada zahvaljujući svojoj kvaliteti i pažljivo osmišljenoj recepturi može biti savršen poklon za Vašeg partnera ili voljenu osobu. Neizostavni sastojci ove čokolade su posvećenost, pažnja i ljubav. Bashka čokolada nudi iskustvo konzumiranja čokolade, koja pored svog neodoljivog ukusa privlači i svojim nesvakidašnjim izgledom.

Bashka čokolada

Photo: werkstatt.ba, dinatura.ba, bazerdzan.com, atelje71.ba, bashka.ba

Ne propustite najnovije vijesti i najave događaja

* indicates required

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

konferencija za poduzetnice panel

Upoznajte iskusne paneliste Konferencije za poduzetnice

Usred tekućih diskusija o potencijalnom pristupanju Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji, postoji ključni narativ koji često ostaje u sjeni. Riječ je o izvanrednim pričama...