AI, mindfulness, GenZ… Evo što nas očekuje na konferenciji Žene u trgovini

Kad je riječ o kupovini u kućanstvu, uglavnom su žene te koje donose konačnu odluku. S druge strane, podzastupljene su u upravama kompanija u FMCG i proizvođačkom sektoru u maloprodaji. Tako kompanije uglavnom ne reflektiraju bazu svojih kupaca. O svim izazovima i prilikama unutar ovog sektora razgovarat ćemo 4. juna u Sarajevu. Pred nama je druga konferencija za žene u proizvodnji, logistici i trgovini “Women leadership transforming retail”.

Naše predavačice i predavač uspješni su ljudi iz različitih dijelova industrije – od maloprodaje, veleprodaje i logistike do proizvodnje. Pružit će praktične savjete i informacije o trendovima u industriji i ponašanju potrošača. Otkrit će i kako na njih odgovoriti. Podijelit će svoje iskustvo: kako su uspjeli u ovoj industriji, što ih je motiviralo, s kojim preprekama su se suočavali te kako su ih prevladali. Pridružite nam se na najjačoj ženskoj retail konferenciji u regiji i povežite se s uspješnim ženama iz ove industrije. Prijave su otvorene.

Izvedba, DOP i umjetna inteligencija – zašto su važni?

Selma Bajramović, ex – Unilever Country Manager B&H, osvrnut će se na izvedbu kao jedan od ključnih elemenata organizacijske kulture za uspješnu realizaciju strategija. Division menadžerica u Nelt grupi Sanela Vezir izložit će primjer društveno-odgovorne kampanje koju su realizirali s partnerom Milka. Čut ćemo sve – od ideje do realizacije suradnje brendova, retailera i distributera. O umjetnoj inteligenciji (UI) u retailu govorit će Muris Čeljo, Generalni Direktor u Kodeks d.o.o. Sarajevo. Odgovorit će na pitanje kako UI može transformirati retail sektor i unaprijediti poslovanje. Ključne teme koje će obraditi na konferenciji su:
    • Sigurnosna rješenja u retailu: Kako unaprijediti cyber sigurnost i zaštititi podatke.
    • Inovativna IT infrastruktura: Uloga sistem integracija u optimizaciji poslovnih procesa.
    • Personalizacija korisničkog iskustva: Primjena AI tehnologija za bolje razumijevanje potreba kupaca i povećanje prodaje.

Pročitajte više: Održana je sjajna Konferencija za žene u proizvodnji, logistici i trgovini


Kako integrirati Generaciju Z u tržište rada?

Belma Hadžiomerović, RMI Region Director & Senior Coach, približit će sudionicima konferencije mindfulness u poslovnom svijetu. Naučit ćemo što je mindfulness, istražit ćemo kako primijeniti principe svjesnosti u svakodnevnom poslovanju, upravljati stresom, poboljšati produktivnost i donositi odluke s jasnoćom i samopouzdanjem. Country menadžerica u Manpower BiH Selma Isabegović podijelit će najbolje prakse za nošenje s jednim od najvećih aktualnih izazova: nedostatkom radne snage. Fokusirat će se na integraciju generacije Z u tržište rada. Izazova i prilika dotaknut ćemo se i u zanimljivoj panel-raspravi. Savjete ćemo „crpiti“ od inspirativnih žena iz ovog sektora u našoj zemlji: Arijane Palić; Commercial Director Nordics, CEE&Israel, Ontex, Erne Telalović; Vice President of Operations, A&T Logistics i Selme Heraković, General manager, IFFCO Velvet. Više informacija o događaju i obrazac za prijavu pronađite na poveznici. Sponzori i partneri konferencije su NELT D.O.O., Kodeks d.o.o. Sarajevo, ATN d.o.o., ManpowerGroup i AVIS. Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE VIŠE

Old Town Nest Mostar

Zavirite u prvi Co-living/Co-working prostor u BiH

Oduvijek sam smatrao da Mostar može ponuditi više od jednodnevnog izleta u kojemu će se posjetiti Stari most, kupiti suvenir i otići, napisao je...